+4 0758 105 391 salon.bellona@yahoo.com

Despre Noi

Despre Salon Bellona

Salon Bellona este o locație premium, ce pune la dispoziție un set complet de servicii pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului, într-o atmosferă rafinată, călduroasă și plină de stil. Fie că este vorba de o petrecere privată, nuntă, botez sau de evenimente corporate, echipă noastră de profesioniști va lucra cu pasiune pentru tine, pentru a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului. Îți punem la dispoziție oamenii potriviți pentru a-ți împlini dorințele, o echipă gata să preîntâmpine orice problemă, servicii de calitate și diversificate, oferte personalizate în funcție de nevoile și cerințele tale.

Centrul de evenimente Salon Bellona este poziționat în zona centrală a Oneștiului și îți pune la dispoziție un salon cu un design interior modern, romantic. Salonul oferă un spațiu pentru găzduirea unei game diverse de evenimente în funcție de nevoie, gust și preferința, pentru un număr de până la 200 de persoane. 

Vă servim cu pasiune

Scopul nostru este să te facem să te simți deosebit

Meniu diversificat

În funcție de evenimentul dumneavoastră, noi va punem la dispoziție cele mai delicioase pretarate

Salon spațios

Salonul nostru poate găzdui pană la 200 de persoane

Părerile clientilor noștri

” Vă recomand acest spațiu pentru evenimente deosebite. ”

 Cristina Preda Bucataru

” Cea mai bună locație din Onești pentru organizarea oricărui eveniment de capacitate medie spre mare (maxim 190 de persoane). Decorul este superb iar meniul este diversificat cu produse de înaltă calitate. Recomand cu încredere. ”  Diana Stoicescu

” Recomand aceasta locație. Personalul este bine pregătit si dedicat bunei desfășurări a evenimentelor. Felicitări! “

Emil Hînganu